10 dagen gezellig exposeren bij MoeNieks in Vlagtwedde tijdens Westerwolde rijgt 2023

Ik mocht 10 dagen mijn werk tonen bij Rustpunt MoeNieks van Tim en Claudine in Vlagtwedde tijdens het kunst en tuinen evenement Westerwolde rijgt van vrijdag 16 tot en met zondag 25 juni 2023.

Een geweldige locatie met een prachtige natuurlijke tuin met daarnaast een boomgaard, moestuin, bloemenweide en door de hele tuin lekkere plekjes om te zitten met geweldige uitzichten naar het mooie landschap om de tuin. Vanuit deze tuin kun je ook, mits MoeNieks geopend is natuurlijk, gelijk de natuur in. Door het klaphekje achterin de tuin naar de ruiten Aa of Route 40 van Stichting Wandelen in Westerwolde wandelen.

Rustpunt MoeNieks, Tim en Claudine, Weenderstraat 44, Vlagtwedde.

Je kunt bij MoeNieks lekker uitrusten, genieten van lekkers met ingrediënten uit eigen tuin. Daarnaast kun je hier terecht voor vergaderingen en feestjes.


Mijn werk kon je op verschillende plekken bekijken onder de kapschuur, aan de houtopslag en het meeste werk vond je op de deel. Deze ruimte, waar mijn werk hing en waar ook een beeldscherm stond met mijn achter de schermen filmpje, kun je ook reserveren voor een feest of vergadering. Voor mijn gevoel sluit mijn werk goed aan bij de sfeer van de prachtige ruimte met geweldige houten balken, deuren en leemmuren. Een heerlijke ruime en tijdens de warme dagen lekker koele ruimte. Voor mij was dit de ideale locatie om mijn werk te mogen tonen aan de bezoekers van Westerwolde Rijgt.

Mijn kunstwerken bij MoeNieks tijdens Westerwolde Rijgt 16 tot en met 25 juni 2023

We hadden mooi weer, een goede sfeer, leuke bezoekers en inspirerende gesprekken. Samen met mij toonde ook Karin Lesuis haar werk. In de tuin stond van haar prachtig groot werk van cortestaal en glas en naast mijn werk in de schuur kon je haar kleinere werk en sieraden van aluminium en titanium bekijken.

werk van Kunstenaar Karin Lesuis - cortestaal, glas in de tuin, kleiner werk en sieraden binnen


Erg leuk en inspirerend om samen met Karin de bezoekers van Westerwolde rijgt te mogen ontvangen en tussen door gezellig te kunnen kletsen

Voor mij de eerste keer om met mijn werk tijdens dit evenement te exposeren. Leuk om de reacties op mijn werk te zien, horen en met de bezoekers te praten. Ik had een beeldscherm met een filmpjes en foto’s van mij “in actie in het wild” waar veel mensen op reageerden. ( Nieuwsgierig? Onder deze blogpost vind je het filmpje wat ik toonde tijdens WWR )

Veel bezoekers waren enthousiast en deden mee aan mijn winactie voor een eigen fotosessie van € 100,- met € 75 product tegoed.

De Winnaar van mijn winactie tijdens Westerwolde Rijgt is Marion Koolmees met haar hond, Sammy.

Gefeliciteerd Marion!




Voor mij leuk om te zien welke werken de mensen de mensen aanspraken en wat voor gevoel het oproept.

De foto op de schildersezel van het bruine paard met de zwarte achtergrond trok veel mensen aan. In de kapschuur hing een foto van een hond in het bos met oranje zonsopgang die er ook voor een aantal bezoekers uitsprong.

Je eigen kunstwerk

Wil je een van de foto’s die je tijdens Westerwolde rijgt gezien hebt of een van mijn andere foto’s bij jou thuis aan de muur hebben. Dat kan! Klik op de knop hieronder voor meer informatie of om een kunstwerk te bestellen.

Je kunt bij mij natuurlijk een fotosessie boeken voor een op maat gemaakt kunstwerk van jouw hond(en) en IJslandse paarden. Helaas zit ik voor de komende maanden vol maar ik kan je natuurlijk wel op mijn wachtlijst zetten voor als er een plekje vrijkomt of als mijn agenda opengaat vanaf voorjaar 2024.

Bedankt Tim en Claudine van MoeNieks dat ik 10 dagen lang bij jullie mocht staan, de gezelligheid, het heerlijke eten en het delen van jullie prachtige locatie. Karin voor de gezelligheid. Alle bezoekers van Westerwolde Rijgt voor de leuke reacties.