Empower - een serie nieuwe opdrachten

Opdracht 1 - Along the Lines

Op een bewolkte dag eind maart ontmoette ik Marije en Anouk op de parkeerplaats van Landgoed De Braak, Paterswolde voor de eerste opdracht van mijn opleiding.

Ik doe mee aan de Empower challlenge van Unleashed Education – een opleiding speciaal voor hondenfotografen. We krijgen hiervoor 13 verschillende opdrachten waarvoor elke twee weken zes maanden lang een foto moeten inleveren.

Een kijkje achter de schermen gemaakt door Marije Muller

Voor de eerste opdracht ging ik op pad met Marije haar grote Zwitserse Sennen hond Suze en Anouk en haar Cockapoo Mango.

Een gezellig middag met enthousiaste baasjes en super brave honden. Ik hebben over het terrein wat verschillende ideeën kunnen uitwerken. Na even wat minder gefotografeerd te hebben afgelopen maanden is het erg  fijn op deze manier in te komen.

hond Cockapoo Mango Paterswolde,Groningen

Ik ben tevreden met het eindresultaat. Bovenstaande foto van Mango in de bomenlaan heb ik ingeleverd voor de opdracht. Een toffe foto voor in de collectie.

Helaas werd hij uiteindelijk niet goedgekeurd omdat hij niet voldeed aan de opdracht. Goed om te weten voor de volgende keer als ik voor een herkansing op pad ga. Ik vond het een geslaagde, gezellige middag.

Bedankt Anouk en Marije voor jullie tijd en geduld! Erg leuk dat jullie met mij op pad wilden en ik jullie geweldige honden mocht fotograferen. Wat een tof setje!

 

Lijkt het je leuk om met mij op pad te gaan voor deze opdrachten? Ik ben nog op zoek naar onder andere een middel grote - grote witte hond voor één van de opdrachten naar een locatie in de omgeving van Stadskanaal.