Fotosessie hond - Op pad met Mokka en Ferro in Valthe, Drenthe.

portret CaneCorso RhodesianRidgeback honden Valthe

Het is zo leuk om vaste klanten te hebben waarvan je de dieren vaker in hun leven mag fotograferen. Het blijft een eer om de karakters van de dieren, hun band met de baas en het levensverhaal vast te leggen in foto's voor de baas.

kop Rhodesian Ridgeback hond Valthe Drenthe

Zo mocht ik gezellig op pad in Valthe, Drenthe met Rhodesian Ridgeback Mokka en Cane Corso Ferro. Ze staan met een foto van een andere sessie op mijn flyer waar Ferro nog een pup was. Deze knappe mannen met hun goede koppen toveren altijd weer een grijns op mijn gezicht tijdens de sessie, maar ook tijdens het uitzoeken en bewerken van de foto's zit ik te genieten.

portret Cane Corso hond Valthe Drenthe

Anne en Gert bedankt voor de gezellige middag!

- Iris -

Rhodesian Ridgeback Cane Corso honden in actie
hond knuffelen met de baas