Boek je sessie

Op deze pagina kun je je sessie boeken. Je kunt kiezen tussen een klein, middel of grote sessie.

De sessie is exclusief fotoproducten of digitale bestanden, behalve wat aangeven staat bij de sessie.

De volgende stap is het afspreken van onze fotosessie samen.

Kies een dag / tijd in de kalender hieronder en vul daarna het boekingsformulier (zo uitgebreid mogelijk) voor me in zodat ik al iets meer over jou en je dier weet voor we aan de sessie beginnen.

 

Kies een dag en tijd voor je sessie

Uitleg werkwijze

  • Stap 1 : Je kunt hieronder in de agenda dag en tijd reserveren. Daarna ga je door naar het boekingsformulier. Deze graag zo uitgebreid mogelijk invullen zodat ik voor de sessie jullie al een beetje leer kennen en weet wat je wensen zijn. Hier kan ik tijdens het fotograferen rekening mee houden en de sessie aanpassen aan je wensen.

    Als je wilt kun je gelijk ook een dag en tijd reserveren voor je presentatiebezoek.

  • Stap 2 : We gezellig samen op pad voor je sessie.

  • Stap 3: Ik ga aan de slag met je foto’s. Sorteren, een mooie selectie maken en mijn eigen recept aan de foto’s toevoegen.

  • Stap 4: Ongeveer twee weken na je sessie kom ik langs voor je presentatiebezoek.

    We bekijken de selectie foto’s van de sessie, je kunt verschillende voorbeeldproducten bekijken en ik adviseer je bij het uitzoeken van een gave foto voor aan de muur of een selectie in een luxe box of album.

  • Stap 5: Je producten worden aan huis afgeleverd. Je hoeft het alleen nog uit te pakken en op te hangen en dan kun je nog jaren genieten van een prachtige kunstwerk van jouw dier.

Vind je het leuk om me te volgen op Facebook of Instagram ? Leuk!

 

We overleggen om een gave locatie te vinden waar je graag je fotosessie wilt doen die past bij jou, je dier en de inrichting van je huis. Geef duidelijk aan in je boekingsformulier waar je je sessie wilt doen. Als je het nog niet weet , geen probleem dan bedenken we dat nog. Je kunt een sessie bij jou in de omgeving doen of verder weg als je het leuk vind om er een dagje uit van te maken. (Voorbeelden onder aan deze pagina)

(Voor drukke stadslocaties of als je niet zeker bent van je hond los, dan kan je hond aangelijnd blijven. De lijn zal dan na de sessie in de nabewerking verwijderd worden. Veiligheid gaat voor alles!)

 

Geef ook aan als je hond het bijvoorbeeld geweldig vind om op pad te gaan in een mand op de fiets, in een fietskar of ernaast, in de auto, op de trekker, motor, op een bootje, naast het paard enz.

Wil je een studiosessie dat kan. Ik heb helaas geen eigen locatie hiervoor dus dan moeten we wat ruimte maken bij jouw thuis. Heb je minimaal een ruimte van 5 x 5 meter die we hiervoor vrij kunnen maken. Dan kan ik je hond, kat, cavia, hamster, fret of ander kleiner huisdier gewoon bij je thuis komen fotograferen.

Ik zal contact met je opnemen om je sessie dag en tijd te bevestigen. Daarnaast zal ik je als de fotosessie nadert nog mailen met wat tips om je te helpen met de voorbereiding voor je sessie.

 

voorbeelden Locaties