Boekproject Honden in Nederland

Update zomer 2019

Vanaf januari 2019 ben ik aan het fotograferen voor dit project. Ik reis door heel Nederland om in zoveel mogelijk verschillende provincies op prachtige locaties honden te fotograferen. Om te laten zien hoe leuk het is om op pad te gaan met je hond en Nederland te verkennen. Omdat ik het belangrijk vind foto’s af te drukken ga ik uiteindelijk het resultaat van de sessies bundelen in een boek zodat we na het project ook iets tastbaars overhouden.

Een groot deel van de sessies zijn al gedaan. Ik heb al aardig wat kilometers gereisd en mooie locaties gezien, honden gefotografeerd en baasjes ontmoet. Heel erg leuk allemaal! Alle honden doen het geweldig en het is erg leuk om met alle enthousiaste baasjes op pad te gaan. Er zijn nog een paar locaties te gaan en honden te fotograferen.

We hebben met dit project bijna € 800,- ingezameld voor Dierenasiel, Zuidwolde, Groningen. Daarnaast hebben ik Django, een van de honden uit Dierenasiel Zuidwolde, gefotografeerd en komt hij met wat meer informatie over het asiel in het boek. Hiermee hoop ik dat we het asiel helpen om voor de dieren in het asiel passende baasjes te vinden.

Tijdens het project zijn er helaas wat vertragingen ontstaan door het weer en persoonlijke omstandigheden. Ik zal jullie op de hoogte houden van de vorderingen, wanneer de voorverkoop van het boek start en het lanceringsfeest plaats zal vinden.

Hieronder een klein voorproefje: