Bloopers

Gaat altijd alles volgens plan? Nee natuurlijk niet.

Wat gaat er dan mis? 

Hier een paar voorbeelden die niet volgens plan gingen tijdens mijn sessies:

Op de heenreis  vroeg in de ochtend in Duitsland je afslag missen waardoor je de zonsopgang mist en om moet rijden.

Veel later dan mijn planning kwam ik aan bij de locatie en ben ik toch nog ik bij IJslander merrie Tofa en veulen Dotla in de wei gaan liggen om foto's te maken. 

TofaDotla_3929.jpg
Dotla_3984.jpg 

Tijdens een sessie op het strand van Vlieland een kopstoot tussen Britt en haar IJslander merrie Prenna wat een bloedneus veroorzaakt. Gelukkig is Britt een stoere dame en wilde ze daarna gelijk weer door. Wauw!

IMG_6653-kleinlogo.jpg

Uiteindelijk is deze foto van haar sessie nog steeds een van mijn favorieten.LukkaSuusliggenokt15.jpg

In het begin van deze sessie besloten deze twee Golden Retriever dames in een flinke modderplas te gaan baden.  Ook Stitch vond het leuk om een uitgebreid te rollen tijdens zijn sessie.


stitchokt17_3585-groot.jpg

Ik kan daar zelf wel om lachen, nog meer leuke fotomomenten!

 

Dichte mist bij een sessie vroeg in de ochtend waardoor je de zonsopgang mist.

Omdat deze sessie in het midden van het land op de Edesche heide was kon ik dit van te voren niet goed in schatten. Ik vertrok rond 5 uur in de ochtend uit Bourtange. Toen ik vertrok was het donker en mistig maar ik hoopte dat dit voor het grootste deel weg zou trekken of misschien in het midden van het land anders zou zijn. Dit was niet het geval.

Hortonaug17_1793.jpg

Toch ben ik erg blij met de selectie foto's van de sessie. We hebben nog een extra fotosessie gedaan met deze witte prins op het strand van Terschelling.

 

 

 

Uiteindelijk zijn sommige dingen die misgaan vaak ook de momenten die de leukste foto's geven of de beste leermomenten zijn. Helaas doet het weer gewoon niet altijd wat je van te voren in je hoofd hebt, maar dat maakt het juist zo leuk als het allemaal wel gaat zoals verwacht.

Werkt het weer echt niet mee of heeft hond zijn dag niet dan spreken we gewoon een nieuwe sessie af. Geen probleem!

 

- Iris -