terugblik 2018

Via deze weg wil ik iedereen bedanken, speciaal alle baasjes van de dieren die ik heb mogen fotograferen afgelopen jaar. Wat was het weer genieten om te doen.

Aan het einde van het jaar is het altijd leuk om even terug te kijken daarom een klein filmpje van de sessies van afgelopen jaar.

Afgelopen zomer ben ik op pad geweest voor mijn merrie en veulen project. Ik mocht veel ochtenden rond zonsopgang beginnen in de wei bij verschillende kuddes. Geen betere manier om je dag te beginnen!

Naast mijn gewone sessies op locaties in de natuur ben ik gestart met de studiosessies in huis. Ik mocht bij verschillende mensen in huis komen met al mijn spullen, hun hele inrichting veranderen en hun dieren fotograferen. Super lief.


Ik heb een IJslandse Paardenkalender voor 2019 gemaakt met een selectie foto's van de paarden van afgelopen jaar.


De nieuwe website is online gegaan! Hier kun je nu zelf een sessie boeken en gelijk een dag en tijd reserveren.

Voor 2019 zijn er weer nieuwe projecten en ideeën om uit te werken en nieuwe dieren om te fotograferen. Ik heb nu al zin om met iedereen op pad te gaan!
Iedereen hele fijne dagen en een gelukkig 2019!

- Iris -