IJslandse paardenfotografie - Fotosessie IJslandse paarden merrie en veulen

In de zomer de wekker rond 4 uur en in het donker op pad is niet altijd makkelijk. Maar dan na een rustige autorit met mijn favoriete muziek, ontbijt en een bakje koffie aankomen bij een wei met nieuwsgierige paarden en veulens maakt dit helemaal goed. Voor mij is het mogen fotograferen van IJslandse paarden, merries met hun veulen, in de wei rond zonsopgang de ultieme manier om mijn dag starten. Ideaal is een kudde paarden die na kennisgemaakt te hebben me negeren en weer verder gaan met hun routine, zodat ik rustig in de wei kan liggen om de wereld wakker te zien worden, de zon op te zien komen, merrie en veulen te observeren en de mooie momenten te fotograferen.

IJslandspaardTofaDotlajuni2015_3929-logo.jpg

Ik was aan het terug kijken naar oude foto’s en zag dat ik al 10 jaar op pad ga om IJslandse merries en hun veulens te fotograferen. Het is nu ook erg leuk om paarden die ik als veulen gefotografeerd heb terug te zien als rijpaard of merrie met haar eigen veulen.

IjslandsepaardenveulenTindurjuini2016_8535-logo.jpg
IJslanderveulen2010
 

April 2020 - Even afwachten met de omstandigheden nu in verband met corona. Op dit moment werk ik thuis en ga ik niet op pad met klanten voor een fotosessie op locatie. Alleen op pad om zoals altijd zonder toeschouwers een merrie met haar veulen in de wei te fotograferen kan wel.

Wil je jouw merrie opgeven voor dit project of wil je op de hoogte gehouden worden over het merrie en veulenproject, dan kan dit met de onderstaande knop. Geen zorgen hier zijn verder geen verplichtingen of kosten aan verbonden.