- Voorjaar 2022 -

Jaaaa! Ik ga weer aan de slag - voorjaar 2022

Mijn excuses voor de lange stilte de afgelopen maanden. Ik heb even wat rustiger aan gedaan en geen nieuwsbrieven verzonden en een stuk minder posts geplaatst op mijn social media. Ik wil iedereen bedanken voor alle lieve berichtjes en kaartjes en al mijn klanten extra voor hun geduld. Super fijn! Alle behandelingen zijn achter de rug! Ik ben nu aan het bijkomen, mijn conditie aan het opbouwen en aan het oefenen, zodat ik weer met jullie op pad kan.

Achter de schermen ben ik me al aan het voorbereiden om aan de slag te gaan en daarnaast al een tijdje druk bezig om nieuwe plannen voor dit jaar uit te werken. Ik heb zo veel leuke dingen om uit te werken voor dit jaar (en daarna). Daarom deze nieuwsbrief met meer informatie.

Iris

Fotosessies 2022

Deze zomer ga ik weer op pad en op mijn website kun je je opgeven voor mijn veulenproject of een fotosessie of presentatiebezoek inplannen.
Alle klanten van 2021 die graag een herkansing willen kunnen natuurlijk kosteloos een sessie boeken voor deze zomer 2022.

Foto IJslander ruiters in actie tölt, Drenthe
 

Dit jaar ga ik ook weer op pad voor het

IJslandse paarden veulenproject 2022

Krijgt jouw IJslander merrie dit jaar een veulen? Zou je het leuk vinden als ik langs kom in de eerste weken om je veulen te fotograferen? Stuur me dan een mailtje voor meer informatie.

Deze foto's kunnen door mij worden gebruikt voor de IJslandse paarden kalender of andere producten zoals puzzels, wenskaarten, stickers.

Nieuwsgierig?

Foto's zien van mijn veulenproject van voorgaande jaren, achter de schermen filmpjes bekijken?
Klik dan op de knop hieronder.

 

Hondenfotografiecursus - Opdrachten


Van mei tot en met oktober doe ik mee aan een hondenfotografiecursus. Ik krijg in deze periode verschillende opdrachten voor foto's die ik eens in de twee weken moet inleveren. Hiervoor zal ik mijn klanten met hun hond vragen om hulp. Vind je het leuk om hier aan mee te werken laat het me weten! Daarnaast ga ik op zoek naar gave locaties bij de verschillende opdrachten (opdrachten zoals kleurrijke graffiti, wateractie, in de stad, in een gaaf landschap, headtilt, tegenlicht, dikke neus foto, spelen, ergens op).

Ik ben voor één van de opdrachten nog op zoek naar een gave graffiti locatie - muur. Mocht iemand een gave locatie met graffiti weten, dan hoor ik het graag!


Binnenkort online shop op

Misschien heb je in mijn Instagram stories al wat voorbij zien komen. Ik ben heel blij met jullie hulp daar op mijn vragen! Ik ben bezig met het opzetten van een online shop op www.irisvanvelzen.nl. De bedoeling is dat je in de toekomst op mijn website producten kunt bestellen van mijn fotografie projecten. Naast de cadeaukaarten voor een sessie, mijn boek Honden in Nederland (2019) kun je dan op mijn website de jaarlijkse IJslandse Paarden kalender en andere leuke producten zoals wenskaarten, puzzels en stickers met mijn foto's of designs bestellen.
Ik hou jullie op de hoogte!

 
 

YouTube mee kijken achter de schermen

Ik vind het zelf heel erg leuk om studiovlogs te kijken op YouTube. Daarnaast vind ik het erg interessant om te horen en zien hoe andere creatieve ondernemers en dieren ondernemers het aanpakken met hun bedrijf.
Een eigen bedrijf is toch een spannend avontuur. Van mijn reis wil ik meer bij houden en delen. Een kijkje achter de schermen niet alleen bij mijn fotosessies, maar ook bij de rest van mijn werk zoals bewerken, presentatiebezoeken, evenementen, producten testen, bestellen en inpakken. Het delen van nieuwe plannen die ik ga uitwerken zoals het opzetten van de online winkel, verder afmaken van de werkruimte, studio, mijn projecten - het IJslandse paarden veulenproject en de hondenfotografiecursus - opdrachten en alle andere plannen die nog gaan komen en projecten die ontstaan. Daarnaast kan ik ook, als jullie dat leuk vinden, vragen die jullie eventueel voor mij hebben proberen te beantwoorden over mijn bedrijf, fotosessies, dierenfotografie, paarden of honden. Vind je het leuk om mee te kijken op YouTube, klik dan op de knop hieronder. (Klik daar op de rode knop subscribe.)

 

Ik hoor graag van je!

Heb je vragen, kan ik je ergens mee helpen, heb je suggesties voor producten, ideeën voor een vlog, blog, samenwerking of iets anders, laat het me weten!
Stuur me een mailtje of berichtje via social media.
Ik vind het erg leuk om van je te horen.